כיצד לבטל את הרישום לערוץ YouTube באמצעות מחשב

How Unsubscribe From Youtube Channel Using Pc



לדעת איך לבטל את המנוי לערוץ יוטיוב זה לא קשה, אבל לא כולם יודעים איך לעשות את זה. מאמר זה מסביר כיצד לעשות זאת במהירות!

בהנחה שאתה רוצה מבוא לז'רגון IT: בעת ביטול הרשמה לערוץ YouTube, תצטרך לגשת לדף הערוץ באתר YouTube. משם, תוכל ללחוץ על כפתור 'בטל הרשמה' כדי להפסיק לקבל עדכונים מערוץ זה. אם אתה משתמש במחשב, תוכל לגשת לדף הערוץ על ידי מעבר לאתר YouTube וכניסה עם חשבונך. לאחר שנכנסת, תראה רשימה של הערוצים הרשומים שלך בצד שמאל של המסך. מצא את הערוץ שממנו ברצונך לבטל את המנוי ולחץ עליו. בעמוד הערוץ, אתה אמור לראות כפתור אדום 'בטל הרשמה' בחלק העליון. לחץ על כפתור זה כדי לבטל את המנוי לערוץ.



כדי להפיק את המקסימום יוטיוב , לפחות מנקודת המבט שלנו, היא להירשם לערוצים המועדפים עליך. כבר דנו איך להירשם לערוץ יוטיוב אז לא נדבר על זה במאמר זה. למעשה, נתמקד כיצד לבטל את המנוי אם אינך מרוצה יותר מהתוכן שאתה מקבל.







תוכנת מחיקת תיקיות

בטל הרשמה מערוץ YouTube

ביטול הרשמה לערוץ יוטיוב אינו קשה, וכדי להקל עוד יותר, גוגל ניסתה להוסיף כמה דרכים לבצע את העבודה. כך, במצב הנוכחי, מחיקת ערוץ מרשימת המועדפים לעולם לא תלחיץ אותך.





עם זאת, זכור שתצטרך להיכנס לחשבון YouTube שלך ​​עם האישורים של חשבון Google שלך ​​לפני שתמשיך. כמו כן, מאמר זה מניח שאתה משתמש במחשב שולחני/מחשב נייד, לא במכשיר נייד.



  1. בטל את הרישום מדף הנחיתה של הערוץ
  2. בטל מעקב אחר סרטון שפורסם לאחרונה
  3. בטל את המנוי מרשימת המנויים

בואו נסתכל על זה ביתר פירוט.

1] בטל את הרישום בדף הנחיתה של הערוצים

בטל הרשמה ליוטיוב

מציאת הערוץ שאליו ברצונך להירשם לא קשה. אם אתה זוכר את השם, פשוט חפש אותו בתיבת החיפוש של YouTube. או שאתה יכול להסתכל בצד השמאלי של דף הבית של YouTube, שם אתה אמור לראות רשימה של כל הערוצים שנרשמת אליהם בעבר.



לחץ על זה שאתה רוצה לעזוב, ובדף הנחיתה לחץ על הכפתור שאומר הירשם. לאחר מכן, YouTube יבקש את אישורך, אז הקפד ללחוץ על 'בטל הרשמה' כדי להשלים את המשימה.

עליך לבטל מיד את המנוי מהערוץ, מה שאומר שלא יהיו יותר עדכונים לגבי סרטונים חדשים בעתיד.

2] בטל מעקב אחר סרטון שפורסם לאחרונה

בטל הרשמה ליוטיוב

דרך נוספת להסיר ערוץ מהרשימה שלך היא לעשות זאת מדף הסרטון החדש. אז תארו לעצמכם מצב שבו אתם צופים בסרטון מערוץ, אבל קרה בו משהו שלא מתאים לכם.

פשוט לחץ על כפתור 'הירשם', שנמצא בקטע 'שתף ושמור'. אתה אמור להתבקש לאשר, אז לחץ שוב על 'בטל הרשמה' וזהו.

3] בטל את המנוי מרשימת המנויים

בטל את המנוי מערוץ YouTube

הסר את פורטל המציאות המעורבת

אז, בצד שמאל של YouTube יש כפתור שאומר 'הירשם'. זה לא זה שמכיל רשימה של ערוצים, אלא כזה שייקח אותך לקטע שמציג את כל הסרטונים החדשים מהערוצים בערבוב זה.

בחלק זה בחר 'נהל' וכעת אתה אמור לראות רשימה של כל הערוצים עם כפתור 'הירשם' לצד כל אחד מהם. לחץ שוב על הכפתור, המתן לחלון האישור, לחץ על 'בטל הרשמה' וצפה בערוץ נעלם מהרשימה לנצח.

הורד את כלי תיקון המחשב כדי למצוא במהירות ולתקן באופן אוטומטי שגיאות של Windows

יש לציין כי לאחר ביטול הרשמה לערוץ, יוטיוב עשויה להמליץ ​​מעת לעת על סרטונים מאותו ערוץ.

רשום פופולרי